top of page

JOB-JOVE Santa Maria 2022'

#joves #futur

L’Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí col·labora en la primera edició del 'JOB-JOVE Santa Maria 2022', dirigida a les persones de 16 a 35 anys.

El proper dijous encetarem el programa amb el taller pràctic i gratuït 'Claus per fer un bon currículum i superar una entrevista de feina', de les 19 a les 20.30 h i el divendres, 10 de juny, tendrà lloc l'acte central d'aquest esdeveniment de nova creació, de les 16 a les 20.45h.

Estàs cercant feina? Vine a conèixer de primera mà les ofertes de feina que tenen les empreses i els comerços del municipi de Santa Maria.

Pensa a dur el teu currículum, si bé també podràs enviar-ho als correus electrònics que us facilitin.Així mateix, l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) de l'Ajuntament de Santa Maria us podrà informar de beques, pràctiques, programes, cursos, etc, de les 17 a les 19 h. De la mateixa manera, comptarem amb el Punt d'Orientació Acadèmica i Professional (POAP) de la Conselleria d'Educació i Formació Professional. Tampoc faltarà a la cita la Universitat de les Illes Balears, a través de la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears, el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) i PORTUIB.Fins i tot l'Institut Balear de la Joventut (IB Jove) hi serà present per divulgar tot el que promou a nivell autonòmic.

En definitiva, una oportunitat extraordinària per trobar feina i informar-te de múltiples coses d'interès. A les 20 h aproximadament us oferirem un petit refrigeri a càrrec del propi sector comercial santamarier i de l'Ajuntament.

Us hi esperam!Featured Posts
Recent Posts