top of page

CONCURS DE SELFIES #ENJOYSANTAMARIA

L'Ajuntament de Santa Maria del Camí, l'Associació de Cellers de Santa Maria i l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí, amb la finalitat de promocionar el municipi de Santa Maria del Camí a Mallorca (Illes Balears) organitzen el concurs de selfies #enjoysantamaria. Aquesta promoció es dirigeix exclusivament a persones físiques majors de 18 anys. Podrà participar-hi qualsevol persona sigui quin sigui el seu país de residència, ja siguin residents o turistes.


Els premis són:

Tres nits per a dues persones en un agroturisme del municipi en règim d'allotjament i desdejuni i vals per a 3 menjars i 3 sopars en qualsevol dels restaurants membres de la Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí.

Un lot de vins i caves dels cellers que formen la Associació de Cellers de Santa Maria valorat en més de 300€ que el premiat/a rebrà en el seu domicili sense càrrec.

Un lot de complements elaborats de manera artesanal per Artesania Tèxtil Bujosa amb les tradicionals teles de llengos valorat en més de 300€ que el premiat/a rebrà en el seu domicili sense càrrec.Es promocionarà la campanya a diferents mitjans impressos i digitals aixó com amb anuncis de Google específicament adreçats als principals mercats emissors de turistes: Alemanya i Gran Bretanya.

El sorteig dels tres selfies premiats es farà en el marc dels actes de la Fira Santa Maria 2022. Podeu consultar les bases completes del concurs.
Featured Posts
Recent Posts
Archive