CONCURS DE SELFIES #ENJOYSANTAMARIA

L'Ajuntament de Santa Maria del Camí, l'Associació de Cellers de Santa Maria i l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí, amb la finalitat de promocionar el municipi de Santa Maria del Camí a Mallorca (Illes Balears) organitzen el concurs de selfies #enjoysantamaria. Aquesta promoció es dirigeix exclusivament a persones físiques majors de 18 anys. Podrà participar-hi qualsevol persona sigui quin sigui el seu país de residència, ja siguin residents o turistes.


Els premis són:

Tres nits per a dues persones en un agroturisme del municipi en règim d'allotjament i desdejuni i vals per a 3 menjars i 3 sopars en qualsevol dels restaurants membres de la Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí.

Un lot de vins i caves dels cellers que formen la Associació de Cellers de Santa Maria valorat en més de 300€ que el premiat/a rebrà en el seu domicili sense càrrec.

Un lot de complements elaborats de manera artesanal per Artesania Tèxtil Bujosa amb les tradicionals teles de llengos valorat en més de 300€ que el premiat/a rebrà en el seu domicili sense càrrec.Es promocionarà la campanya a diferents mitjans impressos i digitals aixó com amb anuncis de Google específicament adreçats als principals mercats emissors de turistes: Alemanya i Gran Bretanya.

El sorteig dels tres selfies premiats es farà en el marc dels actes de la Fira Santa Maria 2022. Podeu consultar les bases completes del concurs.
Featured Posts