top of page

Comprar a Santa Maria té premi!

Torna la campanya de fidelització "Comprar a Santa Maria té premi!".

Aconsegueix el teu passaport de client fidel, i en tenir-lo segellat a 10 comerços diferents (amb compres superiors a 10€), podràs participar en el sorteig de tres premis: 1er premi 500€ en compres als comerços associats, 2on premi 300€ en compres, 3er premi 100€ en compres.

bases concurs fira 2022
.pdf
Download PDF • 211KB

Es sortejarà el diumenge de la Fira de Santa Maria 2022. Campanya només vàlida als nostres establiments associats.

A migdia es treuran de l'urna instalada a la carpa de l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí els tres passaports guanyadors. Pensa que si vols participar, has de deixar el passaport a qualsevol dels nostres comerços associats o a la mateixa urna abans de les 13h.

Molta sort i gràcies per les teves compres!

Vuelve la campaña de fidelización "Comprar a Santa Maria té premi!".

Consigue tu pasaporte de cliente fiel, y al tener el sello de 10 comercios diferentes (por compras superiores a 10€), podrás participar en el sorteo de un primer premio de 500€ en compras, un segundo premio de 300€ en compras y un tercer premio de 100€ en compras en comercios asociados. Se sorteará el domingo de la Fira de Santa Maria 2022. Campaña válida sólo en nuestros comercios asociados.

A mediodía se sacaran de la urna instalada en la carpa de la Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí los pasaportes ganadores. Recuerda que si quieres participar, tienes que dejar el pasaporte en cualquiera de nuestros comercios asociados o en la misma urna antes de las 13h.

¡Mucha suerte y gracias por tus compras!

Featured Posts
Recent Posts