A pesar del Covid-19, comprar a Santa Maria té premi!

A pesar de la crisi generada per el Decret d'Urgència a causa de la pandèmia del Covid-19, l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria manté activa la campanya de fidelització "Comprar a Santa Maria té premi!". Ara més que mai ens fa il·lusió poder premiar aquelles persones que segueixen apostant per el comerç de proximitat i el producte local.

Però per adaptar-nos a la situació introduïm unes modificacions al sorteig:

- Enguany no hi haurà fira i la situació d'urgència es perllongarà més del previst, per tant el sorteig es realitzarà en una data futura i a un lloc encara per determinar, màxim el mes de setembre.

Aconsegueix el teu passaport de client fidel, i en tenir-lo segellat (amb compres superiors a 10€), podràs participar en el sorteig de tres premis: 1er premi 500€ en compres als comerços associats, 2on premi 300€ en compres, 3er premi 100€ en compres. Davant la situació excepcional que vivim, amb moltíssims establiments tancats, s'acceptaran passaports amb varis segells del mateix establiment sempre que les compres s'hagin realitzat dins el període de vigència del Decret d'Urgència.

Recorda, només als nostres establiments associats.

Molta sort i gràcies per les teves compres. Queda't a casa i TOT ANIRÀ BÉ!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square