top of page

Comprar a Santa Maria té premi!

Torna la campanya de fidelització "Comprar a Santa Maria té premi!".

Aconsegueix el teu passaport de client fidel, i en tenir-lo segellat a 8 comerços diferents (amb compres superiors a 10€), podràs participar en el sorteig de tres premis: 1er premi 500€ en compres als comerços associats, 2on premi 300€ en compres, 3er premi 100€ en compres. Pots consultar les bases del concurs que es sortejarà el dia de la Fira de Santa Maria 2020.

Només als nostres establiments associats.

El diumenge 26 d'abril, Fira de Santa Maria del Camí, a migdia es treuran de l'urna instalada a la carpa de l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí els tres passaports guanyadors.

Pensa que si vols participar, has de deixar el passaport a qualsevol dels nostres comerços associats o a la mateixa urna abans de les 13h.

Molta sort i gràcies per les teves compres!

El mes de abril vuelve la campaña de fidelización "Comprar a Santa Maria té premi!".

Consigue tu pasaporte de cliente fiel, y al tener el sello de 8 comercios diferentes (por compras superiores a 10€), podrás participar en el sorteo de un primer premio de 500€ en compras, un segundo premio de 300€ en compras y un tercer premio de 100€ en compras en comercios asociados. Puedes consultar las bases del concurso que se sorteará el día de la Fira de Santa Maria 2020.

Sólo en nuestros comercios asociados.

El domingo 26 de abril, Fira de Santa Maria del Camí, a mediodía se sacaran de la urna instalada en la carpa de la Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí los pasaportes ganadores.

Recuerda que si quieres participar, tienes que dejar el pasaporte en cualquiera de nuestros comercios asociados o en la misma urna antes de las 13h.

¡Mucha suerte y gracias por tus compras!

Featured Posts
Recent Posts