top of page

Estimam Santa Maria

S'apropa el 14 de febrer, una data molt especial per a uns, un invent commercial per a d'altres. Tant ens dona, a l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí volem premiar la gent que estima el poble i el seu teixit empresarial i comercial.

Per això vos convidam a publicar a la nostra pàgina de facebook @comerciantsiserveisdesantamaria , la setmana de l'11 al 17 de febrer, una foto vostra a qualcun dels nostres establiments associats amb el haghstag #estimamsantamaria.

Qui hagi publicat la foto que tengui més "like's" a final de mes s'endurà un val de 50€ a gastar a l'establiment associat on s'hagi realitzat la foto.

Se acerca el 14 de febrero, una fecha muy especial para algunos, un invento comercial para otros. No importa, desde la "Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí" queremos premiar a la gente que ama el pueblo y su tejido empresarial y comercial.

Por ello os invitamos a publicar en nuestra página de facebook @comerciantsiserveisdesantamaria, durante la semana del 11 al 17 de febrero, una foto vuestra en alguno de nuestros establecimientos asociados con el haghstag #estimamsantamaria.

El autor de la foto com más "like's" a final de mes se llevará un vale de 50€ para gastar en el establecimiento asociado donde se haya realizado la foto.

February 14 is approaching, a very special date for some, a commercial invention for others. It does not matter, from the "Associació de Comerciants i Serveis of Santa Maria del Camí" we want to reward the people who love the town and its business and commercial fabric. Therefore, we invite you to post on our Facebook page @comerciantsiserveisdesantamaria, during the week of February 11 to 17, a photo of you in one of our establishments associated with the haghstag #estimamsantamaria. The author of the photo with more "like's" at the end of the month will take a € 50 voucher to spend at the partner establishment where the photo was taken.

Featured Posts
Recent Posts