top of page

Fira Santa Maria 2018: sorteig dels 600€ en compres

El mes d'abril, torna la campanya de fidelització "Comprar a Santa Maria té premi!".

Aconsegueix el teu passaport de client fidel, i en tenir-lo segellat a 8 comerços diferents (amb compres superiors a 10€), podràs participar en el sorteig de 600€ en compres als comerços associats. Pots consultar les bases del concurs que es sortejarà el dia de la Fira de Santa Maria 2018.

Només als nostres establiments associats.

El diumenge 30 d'abril, Fira de Santa Maria del Camí, a migdia es treurà de l'urna instalada a la carpa de l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí el passaport guanyador.

Pensa que si vols participar, has de deixar el passaport a qualsevol dels nostres comerços associats o a la mateixa urna abans de les 13h.

Molta sort i gràcies per les teves compres!

El mes de abril vuelve la campaña de fidelización "Comprar a Santa Maria té premi!".

Consigue tu pasaporte de cliente fiel, y al tener el sello de 8 comercios diferentes (por compras superiores a 10€), podrás participar en el sorteo de 600€ en compras en comercios asociados. Puedes consultar las bases del concurso que se sorteará el día de la Fira de Santa Maria 2018.

Sólo en nuestros comercios asociados.

El domingo 30 de abril, Fira de Santa Maria del Camí, a mediodía se sacará de la urna instalada en la carpa de la Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí el pasaporte ganador.

Recuerda que si quieres participar, tienes que dejar el pasaporte en cualquiera de nuestros comercios asociados o en la misma urna antes de las 13h.

¡Mucha suerte y gracias por tus compras!

Featured Posts
Recent Posts