top of page

Pa d'aquí, forn i tradició

Ahir vespre a Ca s'Apotecari l'Ajuntament de Santa Maria del Camí va fer entrega dels distintius "Pa d'aquí, forn i tradició" a quatre forns del nostre poble, entre ells els nostres associats "Forn i Pastisseria Sa Creu" i "Pastisseria Es Monasteri".

La marca “Pa d’aquí, forn i tradició” és un distintiu de qualitat que vol posar en valor el pa tradicional davant dels productes industrials precuinats que han proliferat els últims anys. Els requisits necessaris perquè un establiment pugui obtenir aquest distintiu són ser un forn amb obrador i tenir un mínim d’un 70% de producte d’elaboració pròpia. Aquesta iniciativa és fruit d’una col·laboració entre l’IDI i l’Associació de Forners i Pastissers de les Illers Balears, amb la col·laboració de l’escola de disseny EDIB i l’Escola d’Hosteleria de les Illes Balears (EHIB).

______________________________________________________________________________

Yesterday evening at Ca s'Apotecari the City of Santa Maria del Camino handed the distinctive "Bread here, oven and tradition" four furnaces of our town, including our partners "Forn i Pastisseria Sa Creu" and "Pastisseria Es Monasteri."

The brand "Pa d'aquí, forn i tradició" is a quality label that wants to value the traditional bread before the industrial precooked products that have proliferated in recent years. The requirements for an establishment can get this distinction is to be a bakery oven and have a minimum of 70% of the product of our own. This initiative is a collaboration between IDI and the "Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears", in collaboration with the "Escola d'Hosteleria de les Illes Balears" (EHIB).

Featured Posts
Recent Posts