top of page

Presentació del Pla de Millora Comercial

El proper dijous 26 de gener, a les 20.30h. a Ca s'Apotecari tindrà lloc la presentació del Pla de Millora Comercial "Per moltes raons comerç local", una proposta d'accions a desenvolupar a partir de la informació aportada pels comerciants després de la jornada d'anàlisi estratègic, les visites al teixit comercial i les aportacions dels tècnics de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí.

Aquesta trobada va dirigida a tots els empresaris i comerciants de Santa Maria del Camí. A la mateixa jornada podran triar un llistat de cursos gratuïts que vulguin fer, els quals es troben dins el programa de formació.

Organitzen:

Ajuntament de Santa Maria del Camí

Govern de les Illes Balears, Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

IDI (Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears)

Featured Posts
Recent Posts
Archive