top of page

Marató de compres del concurs de "sa Cusseta"

El matí del proper dissabte 10 de desembre, sa Cusseta i el president de l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria acompanyarem Ponç Vaquer, guanyador del concurs de sa Cusseta, consistent en un val de 600€ en compres als comerços associats, a fer aquestes compres. Com molts ja sabreu, tenint en compte que s'emplenaren unes 5.000 paperetes del concurs, ha de gastar els 600€ en un sol matí, amb un límit mínim de 25€ i màxim de 100€ a cada comerç.

En un gest que l'honora, Ponç Vaquer ja ens va fer saber que el gruix de les compres aniran destinats als serveis socials del municipi, la biblioteca municipal i l'escoleta. Això ha provocat un cert retràs en la realització de les compres, perque s'ha esperat a que les esmentades entitats decidissin quines eren les compres que més necessitaven.

La mañana del próximo sábado 10 de diciembre, "sa Cusseta" y el presidente de la "Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí" acompañaremos a Ponç Vaquer, ganador del concurso de "sa Cusseta", consistente en un vale de compras por valor de 600€ a gastar en comercios asociados, a hacer estas compras. Como muchos ya sabreis, teniendo en cuenta que se rellenaron unas 5.000 papeletas del concurso, se tiene que gastar los 600€ en una sola mañana, con un límite mínimo de 25€ y máximo de 100€ en cada comercio.

En un gesto que le honra, Ponç Vaquer nos anunció que el grueso de las compras iran destinadas a los servicios sociales del municipio, la biblioteca municipal y la escoleta municipal. Esto ha provocado un cierto retraso en la realización de la maratón de compras, porque se ha esperado a que las citadas entidades decidieran cuales eran las compras que más necesitaban.

Featured Posts
Recent Posts
Archive