top of page

Amb el Club Bàsquet Santa Maria i UEF Santa Maria!

Com molts ja sabreu col·laboram amb les dues entitats esportives més representatives del poble. A més d'una aportació econòmica, la nostra associació vol fer sortejos entre aquells que disposin del carnet d'abonat o soci d'un de les dues entitats i promoure que els establiments associats els facin descomptes i ofertes específicament per a ells.

Volem compensar així a tots aquells que facin l'esforç de recolçar aquestes entitats.

Como muchos ha sabreis, colaboramos con las dos entitades deportivas más representativas del municipio. Además de una aportación económica, vamos a hacer sorteos entre los titulares de carnets de abonado/socio y animaremos a nuestros comercios asociados a realizar ofertas y descuentos específicamente dirigidos a los abonados/socios.

Queremos compensar de este modo a todos aquellos que hacen el esfuerzo en apoyo de estas entidades.

As many have of you know, we work with the two most representative sports ENTITIES the municipality. In addition to a financial contribution, we will make draws between the holders of membership cards subscriber / partner and encourage our retail partners to make offers and specifically targeted to subscribers / members discounts.

We want thus compensate all those who make the effort to support these entities.

Featured Posts
Recent Posts
Archive