top of page

Caminart 2016

El proper divendres 2 de setembre teniu una oportunitat única de venir a Santa Maria del Camí per gaudir d'una nit màgica, amb art al carrer i a diversos espais: pintura, escultura, ceràmica, disseny, fotografia, curtmetratges, música, poesia... i gastronomia! No vos ho podeu perdre!

El próximo viernes 2 de septiembre teneis una oportunidad única para venir a Santa María del Camí y disfrutar de una noche mágica, con arte en la calle y diversos espacios: pintura, escultura, cerámica, diseño, fotografía, cortometrajes, música, poesía... y gastronomía. No os lo podeis perder.

Friday September 2 you have a unique opportunity to come to Santa Maria del Camí and enjoy a magical evening with street art and in various spaces: painting, sculpture, ceramics, design, photography, short films, music, poetry .. . and gastronomy. You do not miss the hype.

https://www.facebook.com/events/1761619297451485/

Featured Posts
Recent Posts
Archive