A Santa Maria del Camí també feim pinya!

Avui matí a Ca s'Apotecari hem fet la presentació de la campanya de promoció del comerç local Feim Pinya, promoguda per Pimeco i a la que s'adhereix el comerç santamarier gràcies a l'esforç de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí i la col·laboració de l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí.

La campanya consisteix en uns "rasca y gana" amb que els comerços podran obsequiar els seus clients i que sempre ténen premi. A més hi haurà una urna amb un sorteig d'un creuer per a dues persones.

Els propers dies l'ajuntament i l'associació s'encarregaran de distribuïr el material als comerços.

Esta mañana en Ca s'Apotecari se ha presentado la campaña de promoción del comercio local "Feim Pinya", una iniciativa de Pimeco a la que se adhiere el comercio de nuestro municipio gracias al esfuerzo del Ajuntament de Santa Maria del Camí y la colaboración de la Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí.

La campaña consiste en unas papeletas "rasca y gana" con que los comercios obsequiaran a sus clientes y que siempre tienen premio. Además habrá una urna para participar en el sorteo de un crucero para dos personas.

Los próximos días el ayuntamiento y la asociación se encargaran de distribuir el material a los comercios.

This morning in Ca s'Apotecari has presented the campaign to promote local trade "Feim Pinya" an initiative of Pimeco to trade in our town adheres thanks to the efforts of the Ajuntament de Santa Maria del Camí and collaboration the Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí.

The campaign consists of a ballot "scratch" with the trades regale their customers and they always have prize. There will be an urn to participate in a drawing for a cruise for two.

The next day the council and the association will distribute the material to the shops.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square