top of page

Noltros també feim pinya!


Com no podia ser d'altra manera l'Ajuntament de Santa Maria del Camí, a qui volem agraïr publicament el seu esforç i suport incondicional, i l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí també volem fer pinya i participar en la fantàstica campanya engegada per Pimeco de promoció del comerç local.

El Ayuntamiento de Santa Maria del Camí, a quin queremos agradecer públicamente su esfuerzo y apoyo incondicional, y la "Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí" tambien queremos hacer "pinya" y participar en la fantástica campaña organinzada por Pimeco de promoción del comercio local y de proximidad.

The City of Santa Maria del Cami, quin want to publicly thank them for their effort and unconditional support, and the "Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí" also want to do "pinya" and participate in the great campaign organinzada by Pimeco promotion local trade and proximity.

http://www.pimeco.com/inicio/comprant-al-petit-feim-pinya/

Featured Posts
Recent Posts
Archive