top of page

Festa final temporada Aideb bàsquet


Aquest cap de setmana es disputen les final-four de la lliga Aideb de bàsquet, categories Plata i Bronze.

L'equip santamarier Can Beia Santa Maria hi pren part, i confiam que es planti a la final de diumenge dematí, després de superar la semifinal de divendres a vespre.

Un cop acabades les dues finals de diumenge dematí (10:30 la de Bronze i 12:00 la de Plata) es procedirà a l'entrega de trofeus i a un aperitiu com a despedida de la temporada. L'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí hi col·labora amb una picada elaborada per el Bar Can Beia, coques salades dels forns associats (Forn Nou, Es Monasteri i Sa Creu) i vins i caves de les bodegues associades (Sebastià Pastor, Jaume de Puntiró i Ramanyà).

Hi estau tots convidats!

Featured Posts
Recent Posts
Archive