top of page

Oberta la inscripció a Sa Quarterada 2016, la cursa solidària de Santa Maria del Camí.


Arriba la tercera edició de Sa Quarterada, la cursa popular solidària a benefici de la ONG "Un Somriure per Txernòbil". En només tres anys aquesta cursa s'ha convertit en un autèntic clàssic del calendari mallorquí, amb una gran participació. Ja és possible apuntar-se, com cada any, a la web d'Elitechip.

Llega la tercera edición de "Sa Quarterada", la carrera popular solidaria a beneficio de la ONG "Un Somriure per Txernòbil". En tan sólo tres años esta carrera se ha convertido en un auténtico clásico del calendario mallorquín, con una gran participación. Ya es posible apuntarse, como cada año, a través de la web de Elitechip.

The third edition of "Sa Quarterada" solidarity popular race to benefit the NGO "A Somriure per Txernòbil". In just three years this race has become a classic to Mallorcan calendar, with a large participation. It is possible to sign up, as every year, through the web of Elitechip.

Featured Posts
Recent Posts
Archive