top of page

Conveni amb Son Energia


L’Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí i la cooperativa d’energia verda Som Energia han signat un conveni de col·laboració per a fomentar el consum d’electricitat d’origen renovable i la implantació de projectes de producció d’energia renovable entre els membres de l’Associació.

Moment de la signatura del conveni entre Som Energia i l’Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí.

Amb la signatura d’aquest conveni els membres de l’Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí podran contractar l’electricitat a Som Energia sense necessitat de fer-se socis de la cooperativa. Així com també rebre assessorament per a la implantació de projectes de producció d’energia renovable.

Aquest és el primer conveni que Som Energia signa a les Illes Balears i amb ell la cooperativa vol facilitar l’accés a les energies renovables al petit i mitjà comerç i afavorir l’economia local.

L’Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí compta amb quasi seixanta socis al municipi i té la vocació d’impulsar iniciatives i, a més, ser el punt d’encontre de tots els associats en la seva aposta per millorar l’oferta de Santa Maria del Camí, la seva imatge fora del municipi i en la mesura que sigui possible la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Featured Posts
Recent Posts
Archive