III Concurs de mostradors de Carnestoltes


L'Ajuntament de Santa Maria del Camí ha convocat per tercer any consecutiu el Concurs de mostradors de Carnestoltes, en el que podran participar totes les empreses i comerços del municipi.

Els mostradors hauran d'estar visibles de l'1 al 13 de febrer i també es penjaran a les xarxes socials per tal que la gent els pugui puntuar. Hi hauran tres premis, de 300€, 200€ i 100€ per als millors.

El Ayuntamiento de Santa María del Camí ha convocado por tercer año consecutivo el Concurso de mostradores de Carnaval, en el que podran participar todas las empresas y comercios del municipio.

Los escaparates deberan estar visibles del 1 al 13 de febrero y tambien apareceran en las redes sociales para que la gente los pueda puntuar. Habrá tres premios, de 300€, 200€ i 100€ para los mejores.

The City of Santa Maria del Cami has called for the third consecutive year the Carnival decorating contest, which will involve all businesses and shops in town.

The windows should be visible from 1 to February 13 and will also appear on social networks that people can score. There will be three prizes 300 € 200 € i € 100 for the best.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square