top of page

CONTACTE

La nostra vocació és oferir el millor servei possible. Estarem encantats de rebre els seus suggeriments, crítiques o comentaris.
acsm logo nou.png

Telèfon:

+ 616 43 26 80


Email: 

comerciantssantamaria@gmail.com


Adreça:

Serveis Gràfics Estarellas SL

C/ Bernat de Santa Eugènia, 40b

07320 Santa Maria del Camí

Mallorca (Illes Balears)

El teu correu s'ha enviat correctament, rebreu la nostra resposta el més prest posible. Gràcies.

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l’informam que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I SERVEIS DE SANTA MARIA DEL CAMÍ amb CIF G57902223 i domicili social situat a C/ BERNAT DE SANTA EUGÈNIA, 40B 07320, SANTA MARIA DEL CAMÍ (ILLES BALEARS), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, plaços de conservació i bases legitimadores. Per aquells tractaments que ho requereixin, s’informa també de la possible el·laboració de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències internacionals que SERVICIOS GRÁFICOS ESTARELLAS SL té previst realitzar:

Finalitat: Atendre les seves consultes i/o sol·licituts e instal·lació de galetes
Plaç de conservació: mentres es mantengui el consentiment atorgat
Base legítima: El consentiment de l’interessat.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió (dret a l’oblit), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com la revocació del consentiment atorgat per al seu tractament, dirigint la seva petició a la direcció postal C/ BERNAT DE SANTA EUGÈNIA, 40B 07320, SANTA MARIA DEL CAMÍ (ILLES BALEARS) o al correu electrònic estarellas@mac.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. Les dades identificades amb una marca (*) s’entenen com a camps obligatoris i requerits, en conseqüència s’entendran com a necessaris per escometre les finalitats esmentades amb anterioritat.
Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I SERVEIS DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

bottom of page