S'allarga la campanya de sa Cusseta

Gairebé tots els comerços associats volen tenir sa Cusseta al seu establiment amb la urna del sorteig de 600€ en una marató de compres. Això ha provocat que la campanya s'hagi d'allargar almanco dos mesos més, maig i juny. En conèixer la data definitiva del sorteig la vos comunincarem.

Premis per Sa Quarterada 2016

Com ja varem fer l'any passat, l'Associació de Comerciants i Serveis col·laborarà amb Sa Quarterada, regalant un val de compra als tres primers classificats de cada categoria. Les inscripcions per aquesta popular cursa solidària de dia 7 de maig es fan a través de la web d'Elitechip.

Oberta la inscripció a Sa Quarterada 2016, la cursa solidària de Santa Maria del Camí.

Arriba la tercera edició de Sa Quarterada, la cursa popular solidària a benefici de la ONG "Un Somriure per Txernòbil". En només tres anys aquesta cursa s'ha convertit en un autèntic clàssic del calendari mallorquí, amb una gran participació. Ja és possible apuntar-se, com cada any, a la web d'Elitechip. Llega la tercera edición de "Sa Quarterada", la carrera popular solidaria a beneficio de la ONG "Un Somriure per Txernòbil". En tan sólo tres años esta carrera se ha convertido en un auténtico clásico del calendario mallorquín, con una gran participación. Ya es posible apuntarse, como cada año, a través de la web de Elitechip. The third edition of "Sa Quarterada" solidarity popular race to b

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Icono de la aplicación de Facebook